0
€ 0,00


Algemene voorwaarden


Items op de website zijn tweedehands. De kleding verkeert altijd in goede tweedehands staat en in het geval er echt iets op het kledingstuk valt aan te merken wordt dit in de advertentie altijd duidelijk aangegeven. Het is dus belangrijk de gehele informatie over het kledingstuk te lezen.

 

PRIJZEN
De prijs van ieder kledingstuk wordt genoemd in de advertentie. Deze prijs is in euro’s en altijd exclusief verzendkosten.

 

BESTELLEN
Door te bestellen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Barbabientje. Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Controleer de door u ingevoerde naam- adres- en e-mailgegevens. Deze gegevens worden direct vanaf uw bestelformulier overgenomen en gebruikt voor adressering van uw bestelling. Indien de gegevens door klant niet juist zijn ingegeven is Barbabientje niet aansprakelijk voor verkeerd en/ of niet bezorgde bestellingen. Na het bevestigen van uw order kunt u uw betaling via iDeal of MisterCash voldoen.

 

BETALEN
Er kan worden betaald door middel van iDeal en MisterCash. Uw bestelling wordt binnen 24 uur na betalingsontvangst verzonden. U ontvangt altijd een bericht van verzending.

 

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten worden berekend per order en zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van de bestelde producten en uw keuze van vervoerder. LET OP: alleen zendingen die verzonden worden met pakketpost van PostNL (kosten € 6,95) zijn verzekerd. Brievenbuspost wordt op uw eigen risico verzonden. Tevens kunt u de pakketpost zending van PostNL volgen via https://mijnpakket.postnl.nl/ Bij een orderbedrag van minimaal € 100,- zijn de verzendkosten voor u gratis.

 

VERZENDING EN LEVERING
Uw bestelling wordt in de regel binnen 24 uur na betalingsontvangst verzonden.
Het is niet mogelijk bestellingen op te halen. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden.

 

RETOURNEREN EN RUILEN
U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. U heeft na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Na deze termijnen nemen wij deze niet meer in behandeling.
Neem voor annulering contact met ons op via het contactformulier of mail, dan mailen wij een retourformulier.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw rekening. De maximale retourkosten worden geraamd op €6,95. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. De retourzending dient deugdelijk verpakt te zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten. Na annulering krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen op uw rekening terugbetaald. Bij gedeeltelijk retourneren van de bestelling wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.

 

PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor uw bestellingen bij Barbabientje. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

 

BEDRIJFSGEGEVENS
Barbabientje
Postadres:
Kortenburglaan 1b
3941HP Doorn
(dit is geen bezoekadres)

 

KVK-nr.: 30225888
BTW-nummer: op aanvraag via contactformulier